طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس مرینت. مواد مورد نیاز برای فیله مرغ سوخاری :. فیله مرغ. 500 گرم. آرد سفید. 200 گرم. فلفل قرمز. 1 قاشق چایخوری. زنجبیل. یک دوم قاشق چایخوری. پودر سیر. 1 قاشق چایخوری. پاپریکا. 1 قاشق چایخوری. نمک. 2 قاشق چایخوری. پودر آویشن. 1 قاشق چایخوری. روغن مایع. به میزان لازم. مواد مورد نیاز مرینت فیله مرغ سوخاری :. سس مایونز. 3 قاشق سوپخوری. آب لیموترش. 50 میلی لیتر. نمک. یک دوم قاشق سوپخوری. فلفل قرمز. یک دوم قاشق چایخوری. طرز تهیه فیله مرغ سوخاری :. برای تهیه مواد مرینت ...

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری



 

طرز پخت فیله مرغ سوخاری,نحوه پخت فیله مرغ سوخاری

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس مرینت

 

مواد مورد نیاز برای فیله مرغ سوخاری :

 فیله مرغ 500 گرم 
 آرد سفید 200 گرم 
 فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری 
 زنجبیل  یک دوم قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم

 

مواد مورد نیاز مرینت فیله مرغ سوخاری :

سس مایونز   3 قاشق سوپخوری
 آب لیموترش  50 میلی لیتر
 نمک  یک دوم قاشق سوپخوری
 فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری 

 

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری :

برای تهیه مواد مرینت؛ سس مایونز، آب لیموترش، نمک و فلفل قرمز را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد فیله مرغ را درون آن گذاشته و به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید.

 

آرد، فلفل قرمز، زنجبیل، پودر سیر، پاپریکا، نمک و پودر آویشن را با هم مخلوط کنید و فیله مرغ مزه دار شده را درون مخلوط آن بغلتانید.

 

فیله مرغ را داخل توری سیمی قرار داده و درون آن سر به مدت 5 ثانیه فرو ببرید. بعد بیرون آورده و مجدد درون مخلوط آرد و ادویه بغلتانید.

 

فیله های آماده شده را درون روغن فراوان داغ سرخ کرده تا طلایی و کریسپی شود.

 

منبع : مجله سرآشپز - bartarinha.ir

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه