طرز تهیه سس پنیر چدار یا سس کوئه سو

طرز تهیه سس پنیر چدار یا سس کوئه سو


طرز تهیه سس پنیر چدار,درست کردن سس کوئه سو


مواد لازم برای تهیه سس کوئه سو :

کره  1 قاشق غذاخوری
 نشاسته ذرت  1 قاشق غذاخوری
 خامه ترش شده  3/4 پیمانه
 پنیر چدار رنده شده  1 پیمانه
سالسا 1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه :
در یک ماهی تابه متوسط روی حرارت ملایم کره را آب نمایید .
نشاسته ذرت را بطور کامل اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا نسوزد .
خامه ترش ره را هم اضافه نمایید .


وقتی این ترکیب گرم شد و شروع به حباب زدن نمود پنیر چدار و سس سالسا را اضافه نمایید و هم بزنید تا زمانی که پنیر آب گردد و مایع یکدست و غلیظ گردد .
مدت زمان تهیه این سس 10 دقیقه می باشد و می بایست آن را بطور گرم سرو نمایید .

نکته مهم :
این سس آنقدر خوشمزه می باشد که کودکانتان مقدار زیادی از آن را با چیبس یا سبزیجات تازه مصرف می کنند بی آنکه متوجه پایین بودن میزان چربی این سس شوند .

منبع : seemorgh.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه