دستور پخت کاکائو خرمایی مخصوص افطار

دستور پخت کاکائو خرمایی مخصوص افطار



طرز تهیه کاکائو خرمایی,شیرینی های ماه رمضان

برای تهیه کاکائو خرمایی به جای پودر نارگیل می توانید از کنجد استفاده کنید


زمان پخت و آماده سازی : 35 دقیقه

مواد لازم کاکائو خرمایی :برای 5 نفر

خرما بدون هسته  یک پیمانه
 گردو  یک پیمانه
پودر نارگیل یک پیمانه
گلاب  3 قاشق غذاخوری
شکلات 50 گرم
بیسکوئیت یک بسته


طرز پخت و تهیه :
بیسکوئیت ها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید گلاب را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.

شکلات تخته ای سفید را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.

پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.

نکته :
به جای پودر نارگیل می توانید از کنجد استفاده کنید.

اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکوئیت و اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید و اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در نارگیل بغلتانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

 

منبع : sarbezan.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه